Pasta z awokado i tuńczyka

4.49 (189 ocen)

  • 15 min

Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna pasta, idealna na kanapki.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 awokado
    1 puszka rozdrobnionego tuńczyka w wodzie
    1 pęczek szczypiorku
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (189 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z awokado i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
    Tuńczyka osączamy z zalewy, dodajemy do awokado i miksujemy.
    Do zmiksowanej pasty dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować