Pasta z soi w moim domu stosowana jest dość często, ponieważ ma właściwości lecznicze . Stanowi jako prawdziwy naturalny zbiornik zdrowia. Poza tym bardzo wszystkim smakuje. Proszę wypróbować.
Dla 10 osób
Łatwy
Składniki:
- ugotowana soja: 20 dekagramów
- cebula mała posiekana: 1 sztuka
- jajka gotowane na twardo: 2 sztuki
- pieczarki: 15 dekagramów
- olej do smażenia: 30 gramów
- sól, pieprz, do smaku: 1 szczypta
Pasta sojowa do kanapek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Soję ugotowaną odcedzić.Jaja ugotować na twardo. Cebulę pokroić w kostkę.Tłuszcz stopić, zrumienić na nim cebulę, dodać pokrojone pieczarki, usmażyć. Wszystkie składniki przepuścić przez maszynkę, doprawić do smaku, wymieszać. Danie gotowe. Smarujemy na chleb z dodatkiem zielonego ogórka lub pomidora,
Komentarze