Bardzo pyszne soczyste pałki kurczaka. W miodowo - piwnej marynacie. Jedyne utrudnienie to mięsko musi 1 dobę poleżeć w marynacie.
55 min
Dla 6 osób
Łatwy
Składniki:
Pałki z kurczaka ( u mnie porcja 12 pałek ok. 1kg)
1 szklanka piwa
½ szklanki płynnego miodu
½ soku wyciśniętego z cytryny
Przyprawy: Vegeta naturalna, pieprz, tymianek, przyprawa do drobiu naturalna.
Pałki z kurczaka w marynacie miodowo-piwnej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.Pałki z kurczaka ( u mnie porcja 12 pałek ok. 1kg)
1 szklanka piwa
½ szklanki płynnego miodu
½ soku wyciśniętego z cytryny
Przyprawy: Vegeta naturalna, pieprz, tymianek, przyprawa do drobiu naturalna.
Komentarze