Mizeria z jogurtem i koperkiem

4.98 (179 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z dodatkiem jogurtu naturalnego i koperku. Polecam jako dodatek do drugiego dania.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 duże zielone ogórki
    8 gałązek zielonego koperku
    8 łyżek z czubkiem jogurtu naturalnego
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.98 (179 ocen)

Zobacz również:

Dodatki

Mizeria z jogurtem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Mizeria z jogurtem i koperkiem 1. Ogórki dokładnie myjemy i cieniutko obieramy ze skórki, kroimy lub ścieramy na tarce na cienkie plasterki. Posypujemy solą i odstawiamy.
    W międzyczasie myjemy i osuszamy koperek, kroimy na drobno. Z ogórków zlewamy płyn i przekładamy do miski, dodajemy pokrojony koperek, przyprawy i jogurt naturalny, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jogurt naturalny Koper Pieprz Sól Ogórek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować