Makaron ze szpinakiem i serem feta

4.29 (174 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Szpinak, czyli zdrowie na talerzu. Szybki, tani i smaczny obiad.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 450 gramów mrożonego szpinaku
    Kostka sera feta (270 gramów)
    250 gramów makaronu świderki
    Przyprawy: pieprz, czosnek.
Wystaw ocenę:

4.29 (174 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Makaron ze szpinakiem i serem feta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szpinak położyć na suchej patelni i rozmrozić na małym ogniu. Dodać czosnek i pieprz. Pokruszyć ser feta i całość dokładnie wymieszać.

    Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu i wymieszać ze szpinakiem. Podawać od razu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Feta Makaron Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować