W drodze ku zdrowym nawykom naszym drogowskazem będzie certyfikat rolnictwa ekologicznego. Zdobycie tego prestiżowego oznaczenia wymaga przejścia trudnego procesu weryfikacji. Mogą się nim poszczycić renomowani producenci, którzy z szacunkiem i miłością do natury wytwarzają zdrową, wolną od chemii żywność. Certyfikatem rolnictwa ekologicznego zostały wyróżnione produkty Jamar BIO, w których znajdziesz tylko naturalne składniki, bez konserwantów i GMO. Każdy z nich ze smakiem zainspiruje cię do kulinarnych wędrówek. Passata z pomidorów, które dojrzewały na słonecznych plantacjach przeniesie cię w krainę włoskiej pizzy i makaronów lub do Meksyku, gdzie króluje chili con carne. Hummus przygotowany z ekologicznej ciecierzycy konserwowej Jamar BIO to typowy bliskowschodni smak, pożywna pasta na kanapki i dodatek do świeżych warzyw.

 

 

 

 

 

 

 

Materiał współfinansowany ze środków UE

Ocet jabłkowy Jamar BIO to zdecydowany skręt w stronę zdrowych i lekkich sałatek. Z powrotem do domu zaprowadzi cię mus jabłkowy Jamar BIO- typowo polski tradycyjny smak oraz wyjątkowo soczyste ekologiczne jabłka z wiejskich certyfikowanych sadów. Są wyjątkowo pyszne i zdrowe – dojrzewały w słońcu bez chemicznych oprysków. Gdziekolwiek się nie wybierzesz, aktywnie wykorzystaj moc warzyw i owoców. Każdego dnia ciesz się naturalnym smakiem i pokochaj energię z BIOwarzyw i owoców.

Materiał współfinansowany ze środków UE