kremowa dekoracja tortu "calineczka"

4.5 (178 ocen)

nie lubię dekoracji z masy cukrowej chociaż tam mozna cuda robić, wolę zdecydowanie kremową i taką też zrobiłam. Nie miałam barwinków spożywczych więc kombinowałam z kolorami

Składniki:

  • krem do tortu najlepiej maślany
    barwniki spożywcze lub kolorowe galaretki, budynie, kisle, soki owocwe
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Torty Desery

Kremowa dekoracja tortu "calineczka" - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • tort 1. Na foli spożywczej narysowałam obrazek i wyciskałam krem. Na noc wrzucony do zamrażalki....
  • 2. dnia następnego mocno zmrożony bardzo łatwo jest przenieść na wierzch tortu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować