KRAKERSY Z PASTĄ Z ŁOSOSIA

4.5 (186 ocen)

  • 30 min

Szybka i prosta do przygotowania przekąska. Przygotowuję ją na domowe przyjęcia, bardzo ładnie się prezentuje na talerzu.

  • 30 min

Składniki:

  • • 1 opakowanie krakersów
    • 100 g wędzonego łososia
    • 3 jajka
    • 4 łyżki majonezu
    • pieprz
    • ½ pęczka koperku
    • cząstki cytryny i kawałki łososia do dekoracji
    • sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (186 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Krakersy z pastą z łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz ze skorupek. Następnie drobno je posiekaj. Łososia pokrój w drobną kostkę. Koperek umyj, osusz i posiekaj.
  • 2. Do miski przełóż jajka, łososia i koperek. Dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszaj. Powstałą pastą smarujemy krakersy. Każdy z nich dekorujemy cząstkami cytryny, kawałkami łososia i koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować