Krakersy z pastą serowo - czosnkową

4.48 (186 ocen)

  • 10 min

Krakersy z pastą serowo - czosnkową sprawdzą się na każdej imprezie.

  • 10 min

Składniki:

  • Składniki:
    na 1 krakersa potrzebujemy płaską łyżkę pasty
    krakersy,
    ser żółty,
    czosnek,
    majonez,
    sól,
    pieprz.
Wystaw ocenę:

4.48 (186 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Krakersy z pastą serowo - czosnkową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser ścieramy na grubych oczkach tarki, dodajemy majonez i przeciśnięty lub posiekany czosnek, lekko pieprzymy i solimy - z solą delikatnie, bo krakersy są słone. Pastę odstawiamy na chwilkę i sprawdzamy jej smak - jeżeli trzeba dodajemy czosnku lub przypraw. Pastę wykładamy na krakersy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Krakersy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować