Te kokosanki są przepyszne ! :-) i przede wszystkim szybkie w przygotowaniu. Polecam to zarówno zaawansowanym jak i początkującym osobom :-)
4.49 (156 ocen)
Porady
Ciasto pokroić Najlepiej na niewielkie kawałeczki ponieważ po obtoczeniu w kokosie nasze ciasteczka przybiorą na objętości :-) Po ostudzeniu polewa może wydawać się zbyt rzadka ale może to oznaczać to że nie jest jeszcze wystarczająco ostudzona. Jeśli chodzi o cukier w cieście to możemy dodać mniejszą ilość bardziej w wersji Fit :-) Po obtoczeniu już w kokosie ciasta , ostrożnie je układac na tacce lub talerzyku najlepiej je pooddzielać gdyż wszystkie poukładane na sobie posklejają się i będzie trudno je oddzielać. Maczając ciastko w polewie możemy to zrobić za pomocą widelca :-) , po prostu nabijając widelec w cieście i tak obtaczać w polewie. Smacznego ! :-)
Komentarze