Ciasto pieczone w słoiku z dodatkiem karmelowej śmietanki i owoców jest mięciutkie, pachnące i lekko karmelowe. Przyda się na prezent, piknik i gdy przyjdą niespodziewani goście. Zawekowane można przechować przynajmniej 2 tygodnie.
Edyta Guhl
2/3. Karmelowe ciasto w słoiku
Ciasto pieczone w słoiku z dodatkiem karmelowej śmietanki i owoców jest mięciutkie, pachnące i lekko karmelowe. Przyda się na prezent, piknik i gdy przyjdą niespodziewani goście. Zawekowane można przechować przynajmniej 2 tygodnie.
Edyta Guhl
3/3. Karmelowe ciasto w słoiku
Ciasto pieczone w słoiku z dodatkiem karmelowej śmietanki i owoców jest mięciutkie, pachnące i lekko karmelowe. Przyda się na prezent, piknik i gdy przyjdą niespodziewani goście. Zawekowane można przechować przynajmniej 2 tygodnie.