Kapusta duszona na maśle z keczupem

1.5 (2 ocen)

  • 45 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Lekko słodka,lekko pomidorowa ma bardzo fajny przyjemny smak.

  • 45 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • pół główki kapusty
    2,5 łyżki keczupu łagodnego
    łyżka miodu
    2 łyżki masła
    szczypta soli
Wystaw ocenę:

1.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Dodatki

Kapusta duszona na maśle z keczupem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę szatkujemy.Masło roztapiamy w garnku,wrzucamy kapustę,przyprawiamy solą.Dusimy do miękkości,w międzyczasie do kapusty można dolać trochę wody.
    2.Gdy kapusta będzie miękka dodajemy miód i keczup,mieszamy,podduszamy 10 minut,aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta Masło Miód Ketchup

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Gotowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować