Kanapki z mięsną pastą

4.5 (165 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 20 min

Wykorzystuję ją także do faszerowania jajek.

  • 20 min

Składniki:

  • ● 30 dag wędzonego boczku
    ● laska kiełbasy
    ● średnia cebula
    ● 2 ząbki czosnku
    ● sól, pieprz
    ● 2-3 łyżki musztardy
    Oraz:
    ● pomidor, koperek i kilka piórek szczypiorku do dekoracji
    ● pokrojony chleb
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Pasty

Kanapki z mięsną pastą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Kanapki z mięsną pastą 1. Cebulę i czosnek obieramy.
    Kroimy z kiełbasą i boczkiem
    w kawałki. Przepuszczamy
    przez maszynkę.
  • 2. Do masy dodajemy musztardę.
    Doprawiamy i mieszamy.
    Smarujemy pieczywo.
    Dekorujemy plastrami pomidora
    i posiekaną zielen
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_09-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować