Kanapka z tuńczykiem i kiełkami

4.5 (197 ocen)

Uważam, że nic tak dobrze nie smakuje na świeżym powietrzu jak smaczna kanapka. Idealna na piknik, polecam :)

Składniki:

  • 2 bułki pełnoziarniste
    2 plasterki goudy z wasabi
    pół puszki tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
    4 plasterki pomidora
    2 ugotowane na twardo jajka
    2 łyżki kiełków z rzodkiewki
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Kanapki

Kanapka z tuńczykiem i kiełkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy.

    Bułki przekrawamy.

    Na każdej układamy ser (możemy zetrzeć), odsączonego tuńczyka, po 2 plasterki pomidora, pokrojone jajka i kiełki.

    Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kiełki Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować