Jajka w sosie tatarskim z rydzami marynowanymi

0 (0 ocen)

  • 15 min

Rydze marynowane dodają smaku i wyrazistości

  • 15 min

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    4 ogórki konserwowe
    1 mały słoik marynowanych rydzów /mogą być inne grzybki/
    1 mała cebula
    5 łyżek majonezu
    2 łyżeczki chrzanu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki

Jajka w sosie tatarskim z rydzami marynowanymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Cebule obrać i pokroić w drobną kosteczkę.
    Gzrybki odlać z zalewy , kilka zostawić do dekoracji , resztę odcedzić i pokroić w kostkę.
    W misce wymieszać majonez z chrzanem, dodac pokrojone warzywa i grzybki.
    Ugootwane jajka przekroić na pół, ułożyć na półmisku i polać sosem, udekorować całymi rydzami i zieleniną.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować