Jajeczno-dyniowa pasta do pieczywa

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na pyszną i aromatyczną pastę do pieczywa. Moją ulubioną dynię połączyłam z jajkami oraz majonezem i wyszła pyszna, delikatna pasta w pięknym jesiennym kolorze. Najlepiej smakuje na świeżej bułeczce na śniadanie. Polecam

  • 60 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 łyżki puree z dyni
    2 jajka ugotowane na twardo
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka soli i pieprzu

Jajeczno-dyniowa pasta do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy ze skorupek i ścieramy do miseczki na tarce o dużych oczkach. Do startych jajek dodajemy puree z dyni, przyprawy oraz majonez. Mieszamy razem do połączenia. Podajemy

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy