Jajecznica na maśle

4.48 (168 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pyszna jajecznica ze szczypiorkiem. Idealna na śniadanie

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka: 5 sztuk
    - masło: 10 dekagramów
    - szczypiorek: 1 pęczek
Wystaw ocenę:

4.48 (168 ocen)

Zobacz również:

Jajecznica Przystawki

Jajecznica na maśle - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na patelni topimy masło
  • 2. Wbijamy jajka, solimy i energicznym ruchem mieszamy. Mieszamy aż jajka się zetną
  • 3. Podajemy z pieczywem, posypane szczypiorkiem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować