Halibut Smażony

4.49 (184 ocen)

  • 40 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

smaczny, z przepisu Sławka

  • 40 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Ryba halibut
    Sok z cytryny
    Pieprz cytrynowy
    Mąka do panierki
Wystaw ocenę:

4.49 (184 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Halibut smażony - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Halibut Smażony 1. Rybę po oczyszczeniu, opłukaniu i osuszeniu pokroić w dzwonka.
    Przyprawić sokiem z cytryny i pieprzem cytrynowym. Posolić.
    Odstawić na 30 minut. Potem otaczać w mące i usmażyć na rumiano
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Wigilia Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować