fasolka szparagowa z czosnkiem i natką pietruszki

4.48 (157 ocen)

  • 1 godz. 10 min

potrawa jest bardzo lekka i pyszna

  • 1 godz. 10 min

Składniki:

  • * fasolka szparagowa
    * czosnek
    * natka pietruszki
    * oliwa z oliwek
    * ocet balsamiczny
Wystaw ocenę:

4.48 (157 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Fasolka szparagowa z czosnkiem i natką pietruszki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i gotujemy. Gdy fasolka się ugotuje i przestygnie kroimy ją na mniejsze kawałki. Do fasolki dodajemy pokrojony w drobną kostkę czosnek, posiekaną natkę pietruszki, oliwę z oliwek, odrobinę octu i soli i wszystko razem mieszamy. Odstawiamy na około pół godz do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować