Delikatne ciasto do kawy

4.5 (173 ocen)

  • 45 min

wyśmienite na upały

  • 45 min

Składniki:

  • galaretka truskawkowa 2 szt
    galaretka brzoskwiniowa 2 szt
    śnieżka 2 szt
    mleko 2 szkl
    kulki czekoladowe
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Desery Galaretki

Delikatne ciasto do kawy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Galaretki rozpuszczamy, razem truskawkowe w 2 szklankach wody i razem brzoskwiniowe w 2 szklankach wody, następnie studzimy.

    Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy schłodzona galaretkę brzoskwiniową, dodajemy kulki czekoladowe. Galaretkę truskawkową dzielimy na 3 części. Pierwszą wylewamy na blaszkę, odstawiamy do stężenia, na nią połowę pianki brzoskwiniowej, galaretkę truskawkową, piankę brzoskwiniową i wierzch zalewamy truskawkową galaretką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Galaretka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować