Ciasto Flips

4.46 (190 ocen)

Ciekawy i pyszny pomysł na świąteczne ciasto.

Składniki:

  • - Chrupki Flipsy 100 g
    - 0,5 kg krówek
    - 1 kostka margaryny
    - 200 g sezamu
Wystaw ocenę:

4.46 (190 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Desery Krówki

Ciasto flips - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Krówki włożyć do garnuszka, dodać margarynę, rozpuścić. Następnie dodać sezam. Wymieszać. W większą miskę włożyć chrupki, wlać do nich masę krówkowo - sezamową. Całość wymieszać i wyłożyć do formy keksowej wyłożonej folia spożywczą. Ciasto porządnie ugnieśc już w tej formie, owinąć folią spożywczą i wstawić do lodówki do schłodzenia.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Krówki Sezam

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować