Jest dużo przepisów na chlebek bananowy, ale ten jest wyjątkowy: bez tłuszczu i cukru. Mięciutki, smakuje jak ciasto i nadaje się dla wszystkich, którzy chcą zrezygnować lub ograniczyć jedzenie cukru. Do chlebka można użyć każdej mąki: razowej, orkiszowej lub zwykłej, białej.
Edyta Guhl
2/3. Chlebek bananowy bez tłuszczu i cukru
Jest dużo przepisów na chlebek bananowy, ale ten jest wyjątkowy: bez tłuszczu i cukru. Mięciutki, smakuje jak ciasto i nadaje się dla wszystkich, którzy chcą zrezygnować lub ograniczyć jedzenie cukru. Do chlebka można użyć każdej mąki: razowej, orkiszowej lub zwykłej, białej.
Edyta Guhl
3/3. Chlebek bananowy bez tłuszczu i cukru
Jest dużo przepisów na chlebek bananowy, ale ten jest wyjątkowy: bez tłuszczu i cukru. Mięciutki, smakuje jak ciasto i nadaje się dla wszystkich, którzy chcą zrezygnować lub ograniczyć jedzenie cukru. Do chlebka można użyć każdej mąki: razowej, orkiszowej lub zwykłej, białej.