Camembert z żurawiną i miętą

0 (0 ocen)

  • 6 min

Pyszne, proste i orzeźwiające danie na upalne dni .

  • 6 min

Składniki:

  • Ser camembert (ilość w zależności od chętnych do jedzenia ;))
    3-4 łyzki oliwy
    3-4 łyzki masła
    świeża mięta
    żurawina

Camembert z żurawiną i miętą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na patelni rozgrzewamy oliwę wraz z masłem, wkładamy ser i na niedużym ogniu smażymy po każdej ze stron po 3 minuty.

    Wyjmujemy na talerz, polewamy dobrej jakości żurawina i posypujemy świeżą miętą.

    Smacznego

Porady

Świeża mięta powoduję, że ser połączony z żurawiną robi się orzeźwiający w smaku

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy