Surówka do obiadu z kapusty pekińskiej

4.99 (188 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszny dodatek do dania głównego.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • mała kapusta pekińska
    por-5-6 plasterków
    kukurydza-pół puszki
    majonez -3 łyżki
    ketchup-2 łyżki
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (188 ocen)

Surówka do obiadu z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1.Kapustę poszatkować.
    2.Por pokroić w kostkę.
    3.Kukurydzę osączyć z zalewy.
    4.Majonez wymieszać z ketchupem.
    5.Warzywa wymieszać z sosem majonezowo-ketchupowym, doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kapusta pekińska Ketchup Kukurydza Por

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować