„Sielska Kuchnia" to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. To przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni. „Sielska Kuchnia” daje podstawy i zostawia pole dla kulinarnej wyobraźni.
Nowoczesny, czysty layout, piękne zdjęcia i pasjonujące kulinarne opowieści podkreślają klasę i styl magazynu.
W pierwszym wydaniu "Sielska Kuchnia" prezentuje m.in. wiosenne dania z ziołami w roli głównej; wszystko o sałatach, lekkie i zdrowe w wielu odmianach; pomidorowe specjały, intensywne w smaku i kolorze oraz chleb z czasów dzieciństwa, pachnący, chrupiący, tradycyjny, a także naleśniki, omlety i lasagne, czyli domowe przysmaki, które uszczęśliwią każdego.
Odwiedzimy rodzinny folwark w podpoznańskim Wąsowie, gdzie warzywa rosną bez chemii, zapraszamy do Janowca na wino, wielkie święto najszlachetniejszego trunku z zamkiem w tle oraz przedstawimy historię cieszyńskiego piwowarstwa i arkana zabytkowej warzelni. To i jeszcze więcej w nowym magazynie "Sielska Kuchnia"!
Materiał sponsorowany
Komentarze