Aby buraki szybko nam się ugotowały, należy podczas gotowania dodać 2-3 łyżki cukru.Cukier sprawi że buraki szybko będą miękkie i będą miały ładny kolor.

Dodane przez: ewaeu
Mój sposób na szybko ugotowane buraki.
Szybkie gotowanie buraków czerwonychhttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/default/0006/22/2411549b61377ac58f2f566f5119f9ddb43b38ea.jpeg630525http://www.przyslijprzepis.pl/artykul/radaAby buraki szybko nam się ugotowały, należy podczas gotowania dodać 2-3 łyżki cukru.Cukier sprawi że buraki szybko będą miękkie i będą miały ładny kolor.
Dodane przez: Dominika Zagrodzka
Buraki podawane są zazwyczaj w...
Dodane przez: Marta – redaktor
Weź udział w warsztatach i naucz...
Dodane przez: Marta – redaktor
Wiele osób twierdzi, że gotowanie...
Dodane przez: Marta – redaktor
Michela, Emanuela i Romina Chiappa...
Komentarze