PannaCotta

PannaCotta

Tarnobrzeg

O mnie:

Mam na imię Kasia. Mam 23 lata. Jedną z wielu moich pasji jest gotowanie. Gotuję w zasadzie od dziecka. Zaczynałam od kuchni polskiej. Byłam nią oczarowana. Jednak to 5 lat spędzonych w Wielkiej Brytanii otworzyło mi oczy oraz "kubki smakowe" na nowe smaki i kuchnie z całego świata. Teraz do moich ulubionych należą kuchnia włoska i chińska.

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik PannaCotta w dniu 30.10.2012 12:04 opublikował przepis:

SZARLOTKA Z KRUSZONKĄ

Świąt nie wyobrażamy sobie bez szarlotki
Użytkownik PannaCotta w dniu 30.10.2012 11:54 opublikował przepis:

PLEŚNIAK

BARDZO SZYBKIE I TANIE CIASTO
Użytkownik PannaCotta w dniu 18.09.2012 13:33 skomentował:

Sos Grzybowy

Użytkownik PannaCotta w dniu 18.09.2012 10:37 skomentował:

Sos Grzybowy

Użytkownik PannaCotta w dniu 18.09.2012 10:35 skomentował:

Sos Grzybowy

Użytkownik PannaCotta w dniu 18.09.2012 10:32 skomentował:

LECZO

Użytkownik PannaCotta w dniu 17.09.2012 20:44 opublikował przepis:

LECZO

jedno z moich ulubionych dań...
Użytkownik PannaCotta w dniu 17.09.2012 20:19 opublikował przepis:

Sos Grzybowy

Tradycyjny sos to jest to. Nie jakiś z torebki...
Użytkownik PannaCotta w dniu 13.09.2012 19:57 opublikował przepis:

Cukinia z kokardkami

Szybkie, zdrowe i pyszne, czyli to lubię najbardziej.
Użytkownik PannaCotta w dniu 12.09.2012 08:32 opublikował przepis:

BLOK CZEKOLADOWY

Szybki i pyszny.
Użytkownik PannaCotta w dniu 11.09.2012 11:42 skomentował:

Ziemniaki z pieca

Użytkownik PannaCotta w dniu 10.09.2012 19:51 opublikował przepis:

Ziemniaki z pieca

Świetnie zastępują ziemniaki w tradycyjnej postaci. I są zdrowe.
Użytkownik PannaCotta w dniu 06.09.2012 19:47 opublikował przepis:

Pieczeń Rzymska

Ta pieczeń jest świetna zarówno na ciepło do obiadu jak i na zimno na kanapkę. Jest idealna na świąteczny stół.
Użytkownik PannaCotta w dniu 27.08.2012 23:01 opublikował przepis:

Pizza na cieńkim cieście

Ta pizza niczym nie odbiega od tej kupnej. A jest nawet lepsza bo mamy pewność co do świeżości składników. No i jej przygotowanie jest dziecinnie proste.
Użytkownik PannaCotta w dniu 27.08.2012 20:03 opublikował przepis:

Faszerowane papryki po grecku

Do tej pory znałam jeden sposób faszerowania papryki mięsem i ryżem. Te są niebem w gębie. Każdy je zachwala.

To może cię zainteresować