Monika Adamczyk

Monika Adamczyk

Radziechowy

O mnie:

Nie lubiłam gotować... do czasu, gdy w nowym domu urządziłam sobie kuchnię. Teraz jest to moje ulubione miejsce!

Obserwujących: 1

 
Wiadomość
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 20.10.2014 16:58 opublikował przepis:

Zupa gulaszowa z serc

Sycąca zupa z drobiowych serc, do ugotowania w szybkowarze
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 14.06.2013 15:34 skomentował:

Duszonki, czyli góralski bunclok

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 31.05.2013 12:12 opublikował przepis:

Delikatny jak chmurka sernik amaretto

Wymaga czasu i cierpliwości, ale smakuje doskonale zaraz po upieczeniu, jak i po kilku dniach
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 06.05.2013 09:23 skomentował:

Tort migdałowy na chrzciny

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 02.05.2013 13:52 opublikował przepis:

Tort migdałowy na chrzciny

Tort na chrzciny, którym może również delektować się karmiąca mama
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 06.03.2013 12:08 skomentował:

PASIASTE KRUCHE CIASTECZKA

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 04.03.2013 22:18 skomentował:

Scones- bułeczki angielskie

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 04.03.2013 11:53 skomentował:

Scones- bułeczki angielskie

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 03.03.2013 14:29 skomentował:

Słodkie grzybki na wyjątkowe okazje

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 03.03.2013 14:02 opublikował przepis:

Szybkie, niezawodne ciasto

Robię to ciasto zawsze, gdy mam niespodziewanych gości. Zmieszanie składników zajmuje 5 minut, a reszta robi się sama.
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 28.02.2013 13:25 skomentował:

Grzaniec z piwa na przeziębienie

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 28.02.2013 13:20 opublikował przepis:

Grzaniec z piwa na przeziębienie

Marzec to czas, kiedy dopada nas przeziębienie, dlatego polecam grzaniec z piwa, który rozgrzewa i stawia na nogi.
Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 27.02.2013 08:16 skomentował:

Ciasteczka piwne

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 27.02.2013 08:14 skomentował:

„Ciasteczka Ani”

Użytkownik Monika Adamczyk w dniu 26.02.2013 09:35 opublikował przepis:

Duszonki, czyli góralski bunclok

Ćwierkające w ogrodzie wróble co roku przypominają mi o zbliżającej się majowej tradycji: ognisko, na którym wraz ze znajomymi robimy duszonki. Nasza regionalna nazwa tej potrawy, to bunclok.

To może cię zainteresować