Naleśniki w wersji wytrawnej, raczej na słodko się nie nadają ;) Porządna porcja zdrowia na talerzu, do tego bardzo smaczna. Nie wiem, dlaczego powstał ten stereotyp, ze szpinak nie jest smaczny. W dzieciństwie unikaliśmy go jak ognia, ale szczawiówkę jedliśmy tonami (szczaw jest dużo kwaśniejszy).
Użytkownik Kasia R
w dniu 20.02.2015 21:53 skomentował:
Bardzo lubię ciasta wzorowane na batonikach, to nic, że Maxi King występuje w wersji ciemnej - zrobiłam dla odmiany coś jasnego. Wszystkim smakowało :)
Użytkownik Kasia R
w dniu 02.01.2015 21:28 skomentował:
Karkówka duszona w ketchupie, interesujące prawda? :) Danie banalnie proste (tak więc i przepis krótki), każdy sobie z nim poradzi. Oprócz składników potrzebujemy tylko naczynie z pokrywą, lub naczynie bez pokrywy (blaszkę) i folię aluminiową. Folią musimy bardzo dobrze uszczelnić danie, nakładając
Użytkownik Kasia R
w dniu 02.01.2015 15:04 opublikował przepis:
Aksamitny, puszysty, zniewalający... Z moim przepisem uda się na pewno :) Sernik zdobi złota rosa, dla wielu zagadka, jednak w paru krokach opiszę Wam jak ja osiągnąć.
Użytkownik Kasia R
w dniu 17.03.2014 15:05 opublikował przepis:
Fasolka po Bretońsku to chyba jedno z najbardziej popularnych dań jednogarkowych w Polsce. Widziałam i próbowałam już wiele wersji tego dania, jednak receptury mojej mamy nie przebije żadna inna. " Jeżeli dajesz 1 kilogram kiełbasy, daj też 1 kilogram grochu i 1 marchwi " ..