Jey

Jey

Legnica

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik Jey w dniu 05.07.2014 14:43 opublikował przepis:

idealny ryż na mleku z truskawkami

idealny ryż na mleku, który aż chce się wylizywać z brzegów miseczki. prawdopodobnie posiadacie wszystkie potrzebne składniki do wykonania tego ryżu, a to duży plus, gdy ochota nachodzi niespodziewanie.
Użytkownik Jey w dniu 05.07.2014 14:31 opublikował przepis:

koktajl truskawkowy z siemieniem lnianym

zdrowy i lekki koktajl, bez dodatku substancji słodzących :)
Użytkownik Jey w dniu 05.07.2014 14:17 opublikował przepis:

truskawkowa pinacolada

słodkość. lekkość. orzeźwienie. bez dodatku cukru :)
Użytkownik Jey w dniu 10.03.2014 22:32 opublikował przepis:

pieczony... jogurt!

dla miłośników dietetycznych deserów to ideał, a dla innych może coś nowego i inspirującego? jogurt świetnie znosi pobyt w piekarniku, co więcej - nabiera kremowej esencji, puszystości i delikatności. po cichu można go nazwać al'a serniczkiem. słodko, lekko i przyjemnie.
Użytkownik Jey w dniu 03.01.2014 12:28 opublikował przepis:

cecina

to toskański placek na wytrawnie (przy okazji bezglutenowy i wegański) przygotowany tylko z 4 prostych składników.(więcej tutaj - http://jagodownik.blogspot.com/2014/01/cecina-bezglutenowy-weganski-placek.html)
Użytkownik Jey w dniu 31.10.2013 17:26 opublikował przepis:

cynamonowa kasza jęczmienna ze śliwkami

kasza ta jest prosta, dosyć szybka (można ją też przygotować dzień wcześniej, co uwzględnię w przepisie), bardzo energetyzująca, zdrowa i lekka!
Użytkownik Jey w dniu 31.10.2013 17:26 opublikował przepis:

marchewkowo-(podwójnie)kokosowa owsianka

pyszny, zdrowy, nienudny poranek
Użytkownik Jey w dniu 25.10.2013 13:23 opublikował przepis:

placuszki z tuńczyka i cukinii

różne są sposoby i smaki rybnych placków. z tymi stwierdziłam, że poszukiwanie najlepszego smaku zakończone :) polecam!
Użytkownik Jey w dniu 15.10.2013 15:55 opublikował przepis:

cynamonowe racuchy ze śliwkami

nowy, zdrowy wymiar racuchów nawet dla tych mocno trzymających się diety. idealne danie na każdą porę dnia w typowo jesiennym połączeniu smaku cynamonu i śliwek.
Użytkownik Jey w dniu 21.09.2013 15:44 opublikował przepis:

Francuskie naleśniki wg Julii Child z mąki pszennej razowej

Orginalne naleśniki Julli Child są zrobione z mąki pszennej, ja jednak lubię te pełnowartościowe mąki pełne w błonnik i wartości odżywcze. Dlatego też zastąpiłam daną mąkę. Naleśnikom w smaku nic to ujmuje, są delikatne jak chmurka, cienkie i mięciutkie, a dodatkowo zdrowe :)

To może cię zainteresować