Z zawodu jestem technikiem ekonomistą lubię robić na drutach , szydełkować , gotować a w wolnych chwilach robić na działce ( uprawiam tam patisony, cukinie,dynie i mam mały ogródek)
Jest aromatycznym dodatkiem do pieczeni, kotletów, pasztetów, wędlin oraz sałatek , można dodać ją do ciasta ze względu na lekko słodkawy smak marynaty.
Użytkownik gosiakp
w dniu 29.01.2014 10:39 skomentował:
Bardzo dobry serniczek,który piekę od kilku lat i zawsze wszyscy goście chwalą i proszą o przepis . W rodzinie jak jest uroczystość pytają o zrobiony sernik.
Użytkownik gosiakp
w dniu 16.01.2014 10:33 skomentował:
Szybkie i bardzo dobre ciasto makowe .Połączyłam ciasto biszkoptowe z makiem i wyszło bardzo szybkie i dobre ciasto makowe., co roku w czasie Świąt szybko znika ze stołu.Nie trzeba robić masy makowej która jest bardzo pracochłonna .
Użytkownik gosiakp
w dniu 04.01.2014 23:28 skomentował: