Goshka

Goshka

O mnie:

Z urodzenia leniwiec, z wyboru rowerzysta górski.

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik Goshka w dniu 08.12.2014 09:07 skomentował:

Kociołek chłopski z ciecierzycą

Użytkownik Goshka w dniu 04.12.2014 16:37 skomentował:

TAJSKA ZUPA Z SZYBKOWARU

Użytkownik Goshka w dniu 04.12.2014 16:25 skomentował:

Gołąbki bez zawijania

Użytkownik Goshka w dniu 01.12.2014 16:03 skomentował:

Gołąbki bez zawijania

Użytkownik Goshka w dniu 16.11.2014 09:27 skomentował:

Quiche z brukselką i dynią

Użytkownik Goshka w dniu 09.11.2014 20:10 skomentował:

Ostry sos z zielonych papryczek jalapeno

Użytkownik Goshka w dniu 08.11.2014 20:08 opublikował przepis:

Ostry sos z zielonych papryczek jalapeno

Rewelacyjny, bogaty w smaki sos chilli. Sos jest średnio ostry, mniej więcej jak zielone Tabasco. Bardzo polecam wszystkim koneserom chilli. Sos można przygotować w szybkowarze i uniknąć ostrych oparów w domu. Uwaga, ten przepis wymaga użycia kilku trudnych do dostania składników.
Użytkownik Goshka w dniu 08.11.2014 19:39 skomentował:

Bułki z wieprzowiną "pulled pork" z szybkowaru

Użytkownik Goshka w dniu 08.11.2014 17:40 opublikował przepis:

Potrawka z kurczaka z kaszą z szybkowaru

Jest to jedyna potrawa, której mój małoletni syn jeszcze nigdy nie powiedział 'nie'. Dzięki temu, że jest przygotowana w szybkowarze, zachowa więcej witamin i smaku. Zawsze też warto dodać groszek, kukurydzę, świeżą soję lub bób - wszystkie dzieci uwielbiają kolorowe kuleczki w jedzeniu.
Użytkownik Goshka w dniu 08.11.2014 16:57 opublikował przepis:

Bułki z wieprzowiną "pulled pork" z szybkowaru

Tradycyjny brytyjski posiłek - mocny i sycący. Mięso potrzebuje aż 6 godzin w piecu, ale w szybkowarze zaledwie 45 minut. Zazwyczaj połowę wykorzystuję na obiad w ciągu tygodnia. Drugą połowę odgrzewam na szybko w weekend, po intensywnym dniu poza domem.

To może cię zainteresować