emalitowska

emalitowska

Lubliniec

O mnie:

Uwielbiam tradycyjną kuchnię ,ale nie boję się też eksperymentować(szczególnie na bliskich).Gdy piekę i gotuję odpoczywam. Codzienne przyrządzanie posiłków dla mojej rodziny to dla mnie słodka konieczność.

Obserwujących: 4

 
Wiadomość
Użytkownik emalitowska w dniu 31.07.2017 08:09 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 29.07.2017 15:00 opublikował przepis:

Tort bezowy

Znika w kilka chwil
Użytkownik emalitowska w dniu 12.10.2016 21:29 skomentował:

Muffiny(najlepsze jakie jadłam)

Użytkownik emalitowska w dniu 25.09.2015 20:29 skomentował:

Muffiny(najlepsze jakie jadłam)

Użytkownik emalitowska w dniu 27.08.2015 17:53 skomentował:

Muffiny(najlepsze jakie jadłam)

Użytkownik emalitowska w dniu 27.08.2015 17:46 skomentował:

Zgliwiały (dojrzewający) ser smażony z kminkiem

Użytkownik emalitowska w dniu 05.05.2015 07:35 skomentował:

Tort na I Komunię Św -Ksiega

Użytkownik emalitowska w dniu 05.05.2015 07:33 skomentował:

Ciasto " Mech"

Użytkownik emalitowska w dniu 01.05.2015 20:14 skomentował:

Śniadaniowa pasta z parówek

Użytkownik emalitowska w dniu 01.05.2015 20:12 skomentował:

Szynka pończoszanka

Użytkownik emalitowska w dniu 28.03.2015 19:39 skomentował:

Muffiny(najlepsze jakie jadłam)

Użytkownik emalitowska w dniu 24.03.2015 09:40 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 10.03.2015 20:19 skomentował:

Koreczki tortilli

Użytkownik emalitowska w dniu 10.03.2015 20:17 skomentował:

Marynata do mięsa z jelenia

Użytkownik emalitowska w dniu 10.03.2015 20:11 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 13.02.2015 21:44 skomentował:

Sernik bez sera

Użytkownik emalitowska w dniu 13.02.2015 21:39 skomentował:

Najłatwiejsze ciasto w świecie

Użytkownik emalitowska w dniu 11.02.2015 18:48 skomentował:

Sernik bez sera

Użytkownik emalitowska w dniu 11.02.2015 18:42 skomentował:

Ciasto " Mech"

Użytkownik emalitowska w dniu 17.01.2015 22:42 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 17.01.2015 22:41 skomentował:

Muffiny(najlepsze jakie jadłam)

Użytkownik emalitowska w dniu 17.01.2015 22:40 skomentował:

Ciasto " Mech"

Użytkownik emalitowska w dniu 11.12.2014 13:13 skomentował:

Sernik bez sera

Użytkownik emalitowska w dniu 29.11.2014 11:34 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 22:30 skomentował:

Ciasto z budyniem i jabłkami

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 22:27 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 22:24 skomentował:

Keks (bez jajek, tłuszczu i cukru)

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 22:19 skomentował:

Ciasteczka rozetki

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 22:15 skomentował:

Ule z adwokatowym środkiem

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 20:29 skomentował:

Ule z adwokatowym środkiem

Użytkownik emalitowska w dniu 20.11.2014 07:03 skomentował:

Pierniczki nadziewane marmoladą

Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 18:44 opublikował przepis:

Ule z adwokatowym środkiem

Właścicielką foremek jestem od jakiegoś pół roku dopiero teraz postanowiłam je ulepić.Są pyszne:)
Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 18:10 skomentował:

Bułeczki z cynamonem (do rwania)

Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 18:07 skomentował:

Sernik bez sera

Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 18:04 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 17:55 opublikował przepis:

Domowy bundz z mleka krowiego

Proces produkcji bundzu z mleka krowiego w pierwszej fazie wygląda tak samo jak wytwarzanie oscypków. Zlane do „puciery” mleko „klaguje” się, czyli doprowadza do ścięcia białka zawartego w mleku przez enzymy zawarte w podpuszczce. Powstały skrzep serowy parzy się następnie przez kilka minut w temperaturze około 70 °C.
Użytkownik emalitowska w dniu 19.11.2014 17:26 skomentował:

Marynata do mięsa z jelenia

Użytkownik emalitowska w dniu 15.09.2014 11:26 skomentował:

Dżem z głogu

Użytkownik emalitowska w dniu 15.09.2014 11:25 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 02.08.2014 20:41 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 31.07.2014 20:25 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 12.07.2014 22:24 skomentował:

Ciasto " Mech"

Użytkownik emalitowska w dniu 10.07.2014 10:59 skomentował:

Murzynek z dżemem (duża blacha)

Użytkownik emalitowska w dniu 23.05.2014 12:17 skomentował:

Chleb na serwatce

Użytkownik emalitowska w dniu 21.05.2014 10:58 skomentował:

Sernik wiedeński z gotowanymi ziemniakami

Użytkownik emalitowska w dniu 18.05.2014 19:45 skomentował:

Zgliwiały (dojrzewający) ser smażony z kminkiem

Użytkownik emalitowska w dniu 16.05.2014 12:28 skomentował:

Zgliwiały (dojrzewający) ser smażony z kminkiem

Użytkownik emalitowska w dniu 16.05.2014 12:24 skomentował:

Sernik wiedeński z gotowanymi ziemniakami

To może cię zainteresować