Bardzo lubię piernik przygotowywany na miodzie i powidłach śliwkowych. Można go zrobić kilka dni wcześniej i dość długo zachowuje świeżość , aromat i smak. Szczególnie polecam go na świąteczne dni:-)
Użytkownik elwira696
w dniu 20.10.2014 16:13 skomentował:
Miałam kilka gruszek nie chciałam po raz kolejny robić gruszek z galaretką lub lodami. Przepis "rodził " się w trakcie przygotowywania składników i do końca nie wiedziałam jaki będzie efekt. Zadowolone buzie rodzinki i prośby o "jeszcze" utwierdziły mnie w przekonaniu że miałam dobry pomysł :-)
Użytkownik elwira696
w dniu 19.10.2014 14:20 skomentował:
To ciasto wymyśliłam "przypadkiem"...miałam piec coś zupełnie innego ale okazało się że nie mam wszystkich składników oraz brakło prądu (przez co na nie mogłam zmiksować poszczególnych składników na czas). Ale teraz wiem że tak miało być:-)...
Użytkownik elwira696
w dniu 09.10.2014 21:43 skomentował:
Osoby które lubią zarówno mięso z królika jak i grzyby suszone nie muszę zachęcać do przygotowania tej potrawy. Natomiast tym którzy nie przepadają za takim jedzeniem powiem że można zmienić dla niej swoje przyzwyczajenia kulinarne :-)
Użytkownik elwira696
w dniu 25.09.2014 11:46 opublikował przepis:
Szybkie i bardzo smaczne danie dla osób które " chcą się dobrze najeść" jak i dla miłośników warzyw. Proste w przygotowaniu a zarazem efektowne dla oka.:-)