Użytkownik AnnaCh
w dniu 04.11.2013 09:26 opublikował artykuł:
Wspaniałe wydarzenie - Kino Kulinarne, czyli seans filmowy o mojej ulubionej tematyce połączony z wyśmienitą kolacją.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 04.11.2013 09:26 opublikował artykuł:
Wczoraj w Poznaniu rozpoczął się drugi Międzynarodowy Festiwal Filmu i Muzyki TRANSATLANTYK.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 16:30 opublikował przepis:
Ciasteczka ze słonecznika, pestek dyni i suszonych jabłek. Bez mąki.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 16:28 opublikował przepis:
Cielęcina duszona z marchewką, jabłkiem, porem i szałwią. Bez tłuszczu.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 16:08 opublikował przepis:
Comber z królika duszony w śmietanie z porem i selerem naciowym.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 14:11 opublikował przepis:
Spadło na mnie kilka kg jabłek. Upiekłam szarlotkę w amerykańskim stylu.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 13:14 opublikował przepis:
Mazurek z polewą z białej czekolady i cappuccino. każdy zapewne posiada własny przepis na kruche ciasto, ja polecam polewę z białej czekolady i cappuccino.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 13:14 opublikował przepis:
Kruchy mazurek z intensywnie cytrynową masą inspirowaną brytyjskim Lemon Curd posypany gorzką i białą czekoladą oraz cytrynową skórką.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 13:10 opublikował przepis:
Babka z suszonymi morelami w polewie z białej czekolady ze złotą nutką.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 13:01 opublikował przepis:
Pożywna i smaczna zupa.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 12:53 opublikował przepis:
Proste słodko-kwaśne ciasteczka.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 12:46 opublikował przepis:
Prosta i smaczna przekąska karnawałowa.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 12:46 opublikował przepis:
Kto powspomina ze mną lato? Odkopałam stary przepis i jakoś tak mi lepiej gdy patrze na te śliczne porzeczki. Czekam na takie owoce.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 12:45 opublikował przepis:
Podobno tak jada się pory we Francji.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 31.10.2013 08:56 opublikował przepis:
Pieczone podudzie indyka z pomidorami, cukinią, cebulą, papryką i czosnkiem z bardzo dużą ilością świeżego rozmarynu.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 22:25 opublikował przepis:
Pasta kanapkowa z jajkami, ogórkiem i żółtym serem.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 22:23 opublikował przepis:
Inspirowane gryczanym gnocchi kluski z pieczarkami.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 22:22 opublikował przepis:
Kremowy delikatny sos, jajeczne pappardell i ruccola. Polecam.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 22:22 opublikował przepis:
Arancini to włoskie nadziewane ryżowe kuleczki smażone w panierce z bułki tartej. Mój pomysł na nadzienie to ruccola, mięso i grzyby leśne. Polecam.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 15:05 opublikował przepis:
Pstrąg z warzywami przyrządzany na parze. Bez tłuszczu.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 15:04 opublikował przepis:
Przepis na tartę o średnicy 29 cm.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 30.10.2013 15:03 opublikował przepis:
Ciekawe mięso królika z zapomnianą brukwią i czarną rzepą.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 29.10.2013 13:14 opublikował przepis:
Smaczne i łatwe w przygotowaniu danie inspirowane kuchnią włoską.
Użytkownik AnnaCh
w dniu 29.10.2013 13:09 opublikował przepis:
Przystawka z przepisu ksiazki kucharskiej Jane Austen elżbietańskiej Anglii
Użytkownik AnnaCh
w dniu 29.10.2013 13:09 opublikował przepis:
Troche karnawałowo trochę ostatkowo a mianowicie tartinka śledziowa