allchemia

allchemia

Wrocław

Obserwujących: 0

 
Wiadomość
Użytkownik allchemia w dniu 27.02.2016 21:23 opublikował przepis:

Kalafior podsmażany z boczkiem i cebulką

Pyszny kalafior podsmażany na masełku z dodatkiem smażonego boczku z cebulką.
Użytkownik allchemia w dniu 17.02.2016 21:06 opublikował przepis:

Spaghetti warzywne z paskami wołowiny

Cienkie paski warzywa mogą być podawane jako alternatywa do spaghetti. Warzywa można przygotować ręcznie, używając obieraczki do warzyw albo tarki Spirelli.
Użytkownik allchemia w dniu 15.02.2016 21:59 opublikował przepis:

Ryż z warzywami i sercami z kurcząt

Nie każdy lubi serca a kurczaka jednak dobrze przygotowane i z odpowiednimi dodatkami smakują naprawdę wyśmienicie!
Użytkownik allchemia w dniu 07.02.2016 21:26 opublikował przepis:

Tatar klasyczny

Tatar to doskonala przekąska nie tylko do wódki, ja lubie odczasu do czasu zjeść na śniadanie z chlebkiem :). Mimo iż niektórzy wolą tatar z mięsa siekanego mój klasyczny tatar wołowy wygląda tak, że robie go z mięsa zmielonego.
Użytkownik allchemia w dniu 05.08.2014 13:52 skomentował:

Tort Ambasador

Użytkownik allchemia w dniu 30.07.2014 18:43 opublikował przepis:

Tort Ambasador

Prosty i smaczny :)
Użytkownik allchemia w dniu 29.07.2014 22:52 opublikował przepis:

Kotlety z sera żółtego

Pyszne kotlety z sera żółtego!
Użytkownik allchemia w dniu 29.07.2014 22:04 opublikował przepis:

Rolady z karczku

Pyszne roladki z karczku dla smakoszy! ... pomysł mojej mamy :)
Użytkownik allchemia w dniu 29.07.2014 21:22 opublikował przepis:

Czerwona kapusta na ciepło

Przepis mojej mamy, która zawsze podawała ją na niedzielny obiad wraz z roladami i kluskami śląskimi.

To może cię zainteresować