Zupa brokułowo-fasolowa

4.51 (186 ocen)

  • 45 min

Szybkie i smaczne

  • 45 min

Składniki:

  • -brokuł 1 szt
    -fasolka szparagowa
    -ziemniaki ok 3 szt
    -marchewka 1 szt
    -kostka bulionowa
    -pieprz do smaku
    -maggi do smaku
    -śmietana 12 %
    -świeży koperek
Wystaw ocenę:

4.51 (186 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa brokułowo-fasolowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do garnka z wodą dajemy pokrojone warzywa ,ziemniaki i marchew w kostke ,brokuły na małe różyczki ,fasolką na 3 częsci .
    Gotujemy ,dodajemy kostkę bulionową ,doprawiamy pieprzem ,maggi .
    ,zaciągamy śmietaną i dajemy duzo koperku świeżego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować