ZŁOCISTE PIECZARKI

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

ŁADNIE SIĘ PREZENTUJĄ

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 0.5 KG PIECZAREK MNIEJSZYCH
    PRZYPRAWA UNIWERSALNA
    PIEPRZ ZIOŁOWY
    KOPEREK POSIEKANY
    TROCHĘ ŚMIETANY/1-2 ŁYŻKI
    1-2 ŁYŻKI MARTINI/ BIAŁE/- NIEKONIECZNIE
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Złociste pieczarki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • USMAŻONE PIECZARKI 1. UMYTE PIECZARKI OSĄCZYĆ I SKROPIĆ SOKIEM Z 1 CYTRYNY.
    POTEM POKROIĆ W PLASTRY I PARTIAMI OBSMAŻYĆ NA RUMIANO,NA ODROBINIE OLEJU Z MASŁEM
    TE OBSMAŻONE PRZEKŁADAĆ NA TALERZ.
    PO WYSMAŻENIU WSZYSTKICH PRZEŁOŻYĆ JE ZNÓW NA PATELNIĘ I JUŻ NA WOLNYM OGNIU PODDUSIĆ BEZ POKRYWY, DOPRAWIAJĄC PIEPRZEM, PRZYPRAWĄ UNIWERSALNĄ + MARTINI I ŚMIETANA.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować