Zielono-czerwona surówka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Moje dania są łatwe do zrobienia, bo dopiero uczę się gotowania.

Składniki:

  • duża cebula
    5 pomidorów
    mała główka sałaty masłowej
    10 małych ogórków konserwowych (lub duży wężowy)
    2 łodygi selera naciowego
    3 łyżki stołowe octu winnego
    2 op. sosu winegret

Zielono-czerwona surówka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
  • 2. Sałatę, pomidory i selera myjemy i osuszamy. Cebulę obieramy. Sałatę rwiemy w kawałki, resztę warzyw siekamy. Warzywa polewamy sosem
    i octem, mieszamy

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_08-2011

Komentarze

Podobne przepisy