Zdrowa pasta z selera i tuńczyka

5 (148 ocen)

  • 15 min

Bardzo zdrowa pasta kanapkowa. Polecam ją wszystkim .

  • 15 min

Składniki:

  • 1/2 szt seler naciowy,
    * 3 szt jajka,
    * 1 puszka tuńczyk w sosie własnym,
    * 1 łyżka majonez,
    * pieprz,
    * pieczywo chrupkie
Wystaw ocenę:

5 (148 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Zdrowa pasta z selera i tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i siekamy.
  • 2. Seler naciowy kroimy bardzo drobno. Mieszamy seler z posiekanym jajkiem. Dodajemy odcedzony na sicie tuńczyk. Mieszamy.
  • 3. Doprawiamy majonezem i pieprzem .Chłodzimy. Podajemy na pieczywie.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować