ZASPANY WIELBŁĄD

0 (0 ocen)

  • 10 min

NA PRZYJĘCIU U SYNKA WIELBŁĄD TEN ZROBIŁ FURORE WŚRÓD DZIECIAKÓW KTÓRYM SIĘ BARDZO SPODOBAŁ I ZACHĘCIŁ DO ZJEDZENIA

  • 10 min

Składniki:

  • 1 OGÓREK
    3 RZODKIEWKI
    2 ZIARENKA KUKURYDZY
    1 OLIWKA CZARNA
    2 ŁODYŻKI SZCZYPIORKU

Zaspany wielbłąd - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. ZACZYNAMY NAJPIERW OD USZU KROIMY PLASTEREK OGÓRKA KTÓRY PRZECINAMY NA PÓŁ.POZOSTAŁĄ CZĘŚĆ OGÓRKA KROIMY NA DWA CIENKIE PŁATY,JEDNEGO TROCHĘ SKRACAMY,NOS I GRZBIET ROBIMY Z POŁÓWEK RZODKIEWKI.NOGI Z SZCZYPIORKU,OCZY Z POŁOWY PRZECIĘTEJ NA PÓŁ RZODKIEWKI .NA NOS NAKŁADAMY DWA PLASTERKI POKROJONEJ CZARNEJ OLIWKI I DWA ZIARENKA KUKURYDZY.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.63 (258 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Rolada marchewkowa