Zapiekane naleśniki

4.5 (173 ocen)

  • 30 min

Prosty obiad w pół godziny

  • 30 min

Składniki:

  • 4 naleśniki
    200 g pieczarek + 1 cebula + płaska łyżka masła + ok. 70 ml śmietanki słodkiej
    1 mniejszy pomidor
    2 łyżki tartego sera
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Naleśniki Ser

Zapiekane naleśniki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-11inhd9 1. Pieczarki umyć, pokroić, udusić na maśle do odparowania soków, pod koniec wlać śmietankę i doprawić do smaku.
    Nałożyć równomiernie na usmażone naleśniki, złożyć na cztery, umieścić na talerzu, położyć po plastrze pomidora, posypać tartym serem.

    Przypiec w kombiwarze lub piekarniku.

    Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki Pomidor Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować