• Zalewa do smażonych ryb

    Dodane przez: natalia

  • robie ja bardzo czesto

  • Składniki

    1 szklanka octu
    3 szklanki wody
    2 cebule
    sól
    cukier
    ziele angielskie
    liść laurowy
    pieprz ziarnisty
    gorczyca

  • Sposób przygotowania

    1.

    Do przednio usmażonych ryb robimy zalewę - obieramy cebule i kroimy w paski. Wlewamy wodę i wszystko razem gotujemy. Zalewa musi być zimna do ryb! Przyprawiamy według uznania.

  • Słowa kluczowe (tagi):

    w_kilka_chwil, zdrowie_na_talerzu
  • 1 komentarz
    • Henryka
      2012-07-16T22:22:03+02:00 Henryka
      To zalewę gotujemy bez przypraw?! A co one z siebie oddadzą w zimnej zalewie octowej?! Sól też dodajemy do zimnej zalewy? Nie polecam nikomu tej zalewy,

Dodane przez: natalia

natalia 76

punkty:

Statystyki przepisu:

Dodany: 2012-07-16T21:43:44+02:00

182 odwiedziny


Inne przepisy dodane przez tego użytkownika:

więcej »