Z mięsem i rzodkiewką

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Wyśmienicie smakuje z sosem koperkowym lub śmietanowym.

Składniki:

  • 10 rzodkiewek
    konserwa mięsna (30 dag)
    4 jajka
    kapusta pekińska
    pęczek koperku

Z mięsem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy w plastry.
  • 2. Mięso kroimy w kostkę. Rzodkiewki myjemy, kroimy w talarki. Koperek myjemy, osuszamy i siekamy.
  • 3. Kapustę drobno kroimy. Mieszamy z mięsem, rzodkiewkami i koperkiem. Dekorujemy jajkami. W razie potrzeby doprawiamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_04-2011

Komentarze

Podobne przepisy