Z kiszonej kapusty

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Surówka jest świetna dodań rybnych.Wygląda bardzo dekoracyjnie i jest ozdobą stołu.

Składniki:

  • ● 50 dag kiszonej kapusty
    ● 1/2 żółtej papryki
    ● 1/2 czerwonej papryki
    ● 1/2 zielonej papryki
    ● kiszony ogórek
    ● sól
    ● pieprz
    ● oliwa z oliwek

Z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę osączamy na
    sicie i drobno kroimy. Ogórka
    obieramy i kroimy w kostkę.
    Papryki my jemy, oczyszczamy
    z gniazd nasiennych,
    miąższ kroimy w kostkę.
  • 2. Wszystkie składniki sałatki
    mieszamy, doprawiamy do
    smaku solą i pieprzem. Dodajemy
    oliwę, mieszamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_02-2010

Komentarze

Podobne przepisy