Z fasolki szparagowej, pomidorów i ogórka

4.5 (176 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 25 min

Moja rodzina i wszyscy znajomi przepadają za tą sałatką.

  • 25 min

Składniki:

  • 30 dag żółtej fasolki szparagowej
    2 pomidory
    2 ogórki
    czerwona cebula
    10 dag sera feta
    sos sałatkowy paprykowo-ziołowy
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sosy

Z fasolki szparagowej, pomidorów i ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
  • 2. Fasolkę myjemy i odcinamy końce. Gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, osączamy i studzimy.
  • 3. Pomidory sparzamy, obieramy i kroimy w kostkę. Ogórki myjemy, osuszamy, obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy. Fetę kroimy w kostkę. Warzywa mieszamy z serem. Polewamy sosem i dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwona cebula Fasolka szparagowa

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_07-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować