Wiosenne kulki serowe

4.5 (150 ocen)

Są przepyszne, warto spróbować :)

Składniki:

  • 150g twarogu wiejskiego
    100g fety
    3 ugotowane na twardo żółtka
    2 pęczki drobno posiekanego szczypiorku
    1 łyżka Kamis Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Wystaw ocenę:

4.5 (150 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Wiosenne kulki serowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg z fetą i żółtkami zmiksuj w blenderze.
  • 2. Dodaj suszone pomidory z czosnkiem i bazylią. Dokładnie wymieszaj.
  • 3. Dłońmi zwilżonymi w wodzie formuj kulki wielkości orzecha włoskiego.
  • 4. Obtaczaj je w szczypiorku.

Porady

Podawaj lekko schłodzone.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować