Wiosenna przekąska.

0 (0 ocen)

  • 5 min

Dodaj ulubione warzywa i zioła, a będzie to Twoja ulubiona przekąska.

  • 5 min

Składniki:

  • kilka liści sałaty
    pomidor
    3 rzodkiewki
    pół cebuli
    2 łyżki oliwy
    szczypta bazylii
    szczypta soli, szczypta pieprzu ziołowego
    szczypiorek
    garść rzeżuchy

Wiosenna przekąska. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sałatę ułożyć na talerzu.
  • 2. Pomidor, rzodkiewki i cebulę pokroić na mniejsze kawałki.
    Położyć na sałacie.
  • 3. Doprawić do smaku przyprawami i skropić oliwą.
  • Wiosenna przekąska. 4. Podawać z rzeżuchą i pokrojonym szczypiorkiem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy