WĄTRÓBKA W ŚMIETANIE

4.49 (149 ocen)

  • 40 min

Smaczna i szybka potrawa.

  • 40 min

Składniki:

  • 60 dag wątróbki wieprzowej
    5 cebul
    śmietana słodka 18
    majeranek
Wystaw ocenę:

4.49 (149 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Wątróbka w śmietanie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na złoto.Wątróbkę pokroić na cieniutkie plasterki,obtoczyć w mące i delikatnie dusić z cebulą.Przyprawić dużą ilością majeranku,solą i pieprzem. Pod koniec duszenia potrawę zalać śmietanką ,poczekać aż trochę odparuje i gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować