WAFLE PRZEKŁĄDANE MASĄ KRÓWKOWĄ I ORZECHAMI

4.5 (175 ocen)

  • 20 min

KIEDY MAM OCHOTĘ NA COŚ SŁODKIEGO I SZYBKIEGO ZAWSZE NA MYŚLI PRZYCHODZI MI TEN SMACZNY I NIEWIELE WYMAGAJĄCY DESER

  • 20 min

Składniki:

  • 1 PACZKA WAFLI
    2 PUSZKI MASY KRÓWKOWEJ ( 800 g)
    0.5 SZKL ORZECHÓW WŁOSKICH LUB LASKOWYCH
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Desery

Wafle przekłądane masą krówkową i orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. mielimy orzechy dodajemy je do masy krówkowej dokładnie mieszamy , przygotowaną masą starannie przekładamy wafle odstawiamy do lodówki na ok 1 godz i gotowe :)

Porady

wafle można lekko namoczyć przy użyciu pary wodnej

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować